Vinoble Aarhus / Mahlers vinhandel

VINOBLE ÅRHUS blev startet i 1976 af en lille håndfuld vin-entusiaster med rødder i restaurationsbranchen. Både dengang og nu har målet for os altid været at sikre vores kunder de bedste kvaliteter. Vi tilbyder dig hermed et overdådigt udvalg af originalt aftappede vine fra anerkendte top-producenter.

Behov og service

Vi er alle forskellige og har dermed forskellige behov. I VINOBLE ÅRHUS udbyder vi aldrig pakkeløsninger, men tilbyder derimod at sikre, at den enkelte løsning er tilpasset den individuelle kundes behov.


Ring eller kig forbi, så løser vi netop din vinopgave!

Giv vinen personlighed - og bliv husket ...

Skulle du ønske at give dine vingaver et mere personligt præg, tilbyder VINOBLE ÅRHUS f.eks. levering af gavetrækasser med dit firma-logo. Ligeledes kan vi også fremstille vinetiketter, der er designet efter dit personlige ønske. Vi udarbejder gerne et eller flere forslag til enten for- eller bagside etiketter ... Mulighederne er mange!

Vinsmagninger

Hos VINOBLE ÅRHUS, mener vi, det er en nødvendighed også at smage på vinen, inden den bliver købt.

Vi afholder derfor altid smagninger i butikken den første lørdag i måneden samt større aften arrangementer i løbet af året. Men skulle du på et hvilket som helst tidspunkt stå i en købssituation, åbner vi naturligvis gerne en flaske. For vores kunder, herunder f.eks. personaleforeninger, afholder vi gerne foredrag og vinsmagninger, der kan hjælpe med en stimulering og øget interesse for det vi hos VINOBLE ÅRHUS lever vi og ånder for - god vin. Vi stiller os hermed til fulde disposition og håber, at du vil os som andet og mere end blot en vinhandel. Vi ser os selv som en solid og seriøs sparringspartner.

På gensyn!

Vinoble Aarhus / Mahlers vinhandel

Guldsmedgade 20,

8000 Aarhus C

Web: www.vinoblebutik.dk/aarhus

E-mail: aarhus@vinoble.dk

Telefon: 86 19 48 84

Fax: 86 19 47 88

Vinoble Aarhus / Mahlers vinhandel

​Guldsmedgade 20, 8000 Aarhus C

Nyhedsbrev​

Smileyrapport​

Vi har en elitesmiley på fødevarestyrelsens kontrolrapport

​​Se rapport »

banner_groen_99x32

Kontakt

Østjysk Vinforsyning A/S
Navervej 21, 8382 Hinnerup

CVR: 28902298​

Telefon: 87 55 99 00

Bank​info

Jutlander Bank

Reg. nr. 9302
Konto nr. 2072 3549 85

Copyright © 2017 - Vinoblebutik.dk​