Vinoble Skt. Petri

VINOBLE Skt. Petri er en af landets ældste vinbutikker – vi var før kendt som Højbro Vin – og vi mener selv at vi har landets største udvalg af kvalitetsvin og spiritus fra ca. 50,- og opefter.

I butikken er vi en håndfuld dedikerede og kompetente personer med hvert vores speciale, og som medlem af VINOBLE kæden, der har Østjysk Vinforsyning bag sig, har vi nogle unikke agenturer på kvalitets- producenter som f.eks. Gaja, Louis Roederer, Paul Jaboulet Ainé, samt mange flere. 

Det sikrer dig, at dine vingaver herfra ikke kan købes på tilbud i det lokale supermarked.

Åbningstider

​Mandag - Torsdag kl. 9.30 - 17:30
​Fredag kl. 9.30 - 18:00
Lørdag 10:00 - 14:00

Her kan du læse om de mennesker, du kan møde i butikken

​Thomas Stig Hansen

Thomas er en af de få i butikken, der ikke interesserer sig for fodbold. Til gengæld kan han svare på alle de spørgsmål om spiritus, som kunderne kan finde på at stille. Han er top professionel på sit område og bagmanden bag vores spiritusafdeling, som uden tvivl er en af de mest spændende i landet. Han råder over mere end 240 hylder stopfyldt med forskellige spiritusmærker. Trods sin relativt unge alder – midt i fyrrene – fejrer han til næste år sit 30 års jubilæum i butikken. Ved siden af spiritussen er det Bourgogne og Champagne, der har hans store bevågenhed. Privat er han en cykelnørd, hvilket fremgår af den racercykel, der hver dag bliver parkeret i kælderen eller baglokalet.

​Lars Mazzarolli

Lars startede i april måned 2016, og er således det seneste skud på vinstokken. Efter 20 år med salg, ledelse og rekruttering måtte han til sidst erkende, at passionen og glæden for vin tog over. Med andre ord vininteressen vandt over handelshøjskolen.

Han tager hver morgen toget ind fra Køge for at formidle sin glæde og rådgive de begejstrede kunder. Hans favoritvine gror på skråningerne i Bordeaux, Bourgogne, Toscana og Piemonte. Når han ikke smager på vin, trækker han i løbeskoene og fyrer en hel eller halv Marathon af.

Michael Christiansen

Michael forlod i 2001 jobbet som Falck redder, for at hellige sig sin helt store interesse for vin og spiritus. De 15 år i branchen har givet ham en god ballast, når han skal rådgive om vin og mad. Han elsker selv at forberede et godt måltid, og Connie siger, at han er ret god til det! Så kom ind og få en god snak om hvilke vine, du skal servere til dine yndlingsretter. Du bliver sikkert trukket hen til de mange hylder med Italiensk vin. Lige for tiden er Michael nemlig helt pjattet med Piemonte området i almindelighed og enkeltmarks Barbera i særdeleshed. Han rejser til området hver gang, han kan se sit snit til det. Michael er perfektionist og en nørd, når det kommer til flaskernes indhold. Han vil have det bedste fra de lokale producenter – og det glæder han sig hver dag til at præsentere for sine kunder.

Gunilla Larsson

har en stor viden og passion for vin, og rådgiver gerne om sammensætningen af mad og vin, så det går op i en højere enhed. Gunilla har gennemført WSET Advanced level 3.

Philip Dyna, Fine Wine ekspert

er butikkens fine wine ekspert med klar spidskompetence i Bordeaux, Bourgogne, Rhône og Champagne. Desuden har Philip en række mere eller mindre legendariske smagninger bag sig. Bl.a. Chateau D’Yquem smagningen, hvor der blev smagt 65 årgange af den famøse Sauternes.

Vinoble Skt. Petri

Krystalgade 18-20,

1172 København K

Web: www.vinoblesktpetri.dk

E-mail: sktpetri@vinoble.dk

Telefon: 33 14 03 87

Fax: 33 11 38 55

Vinoble Skt. Petri

Krystalgade 18-20, 1172 København K​

Nyhedsbrev​

Smileyrapport​

Vi har en elitesmiley på fødevarestyrelsens kontrolrapport

​​Se rapport »

banner_groen_99x32

Kontakt

Østjysk Vinforsyning A/S
Navervej 21, 8382 Hinnerup

CVR: 28902298​

Telefon: 87 55 99 00

Bank​info

Jutlander Bank

Reg. nr. 9302
Konto nr. 2072 3549 85

Copyright © 2017 - Vinoblebutik.dk​