​28 af Danmarks bedste vinhandlere

Vinoble er en landsdækkende kæde bestående af 28 af Danmarks bedste vinhandlere i samarbejde med Østjysk Vinforsyning. Den første butik så dagens lys i 1993. Siden er det gået støt fremad.

Konceptet bygger dels på en høj grad af service samt en kompetent og personlig rådgivning, uanset om du er vinekspert eller nybegynder, og dels på et af Danmarks største og mest spændende vinsortimenter, omfattende vine fra hele verden.

Når vi er så mange vinhandlere, der samarbejder, er vi i stand til at købe store mængder, til de billigste priser, direkte hos de allerbedste producenter. Vi er meget kræsne i udvælgelsen af vinene, således at du er sikret en oplevelse hver gang du åbner en flaske fra VINOBLE.

Vore indkøbere er konstant på farten, for såvel at fastholde gode relationer med de producenter vi har arbejdet med i mange år, som for at finde nye interessante vine og producenter.

Høj kvalitet er hos os ikke lig med høje priser. Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde alt lige fra de gode dagligvine, til nogle af verdens mest anerkendte "kultvine".

Derudover tilbyder vi et stort sortiment i spiritus samt en række specialiteter.​

Gaver - udbringning

Vi er specialister i gaver og gavepakninger, som bringes ud i hele landet samme dag.

VINOBLE Vinklub

Medlemskabet af VINOBLE Vinklub er gratis og kan tegnes hos din lokale vinhandler eller her på siden. Medlemskabet giver mange fordele.

VINOBLE - erhverv

Vi har arbejdet hårdt på, at blive erhvervsvirksomhedernes foretrukne partner, og har i dag en imponerende kundeportefølje. Vi kan enten servicere din virksomhed lokalt, med udgangspunkt i den enkelte butik eller via vores landsdækkende salgsstyrke, som, i samarbejde med butikkerne, altid er klar til at hjælpe, uanset om det er indviklede gaveleverancer, gode tilbud, smagninger, personalearrangementer, vinrejser eller andet.

Nyhedsbrev​

Smileyrapport​

Vi har en elitesmiley på fødevarestyrelsens kontrolrapport

​​Se rapport »

banner_groen_99x32

Kontakt

Østjysk Vinforsyning A/S
Navervej 21, 8382 Hinnerup

CVR: 28902298​

Telefon: 87 55 99 00

Bank​info

Jutlander Bank

Reg. nr. 9302
Konto nr. 2072 3549 85

Copyright © 2017 - Vinoblebutik.dk​